Contact

Contact
Ik vind het altijd leuk om van mijn lezers te horen, dus heel erg bedankt alvast voor jullie berichten! En je hoeft niet altijd een vraag te hebben, ik vind het ook leuk en interessant om jou verhaal te horen. Maar ook suggesties, ideeën en tips zijn welkom!

Helaas heb ik niet altijd de tijd om te reageren, hoewel ik wel elke e-mail lees. Als je een vraag hebt, kun je die ook op mijn Facebook pagina stellen. Op die manier zul je sneller een antwoord krijgen en help je er een ander wellicht ook mee! E-mail mij alsjeblieft niet via Facebook, daar maak ik geen gebruik van.

Kijk eerst even hier...
In de loop van de tijd heb ik aardig wat vragen beantwoord. En wat bleek? Veel vragen kwamen steeds terug of bleken erg belangrijk voor jullie. Daarom heb ik een lijst van de meest gestelde vragen (Frequently Asked Questions) samengesteld en op de blog gezet. Klik hier om te lezen!

Is er een probleem met Eet goed, voel je goed?
Meld het mij zo snel mogelijk en probeer zo specifiek mogelijk te zijn. Ik zal dan proberen om het probleem z.s.m. op te lossen. Bedankt!

Heb je een vraag over je gezondheid? 
Ga dan als eerste te rade bij je huisarts of een natuurgeneeskundige. Per e-mail is het erg moeilijk voor mij om gericht en goed antwoord te geven op vragen met betrekking tot jouw gezondheid. Daar komt bij dat ik geen arts, diëtiste of natuurgeneeskundige ben. Beter is het dus om een professional in de arm te nemen waar je naartoe kan gaan, die je kan zien en kan onderzoeken. De tips en adviezen die ik hier op Eet Goed, Voel je Goed heb staan, heb ik puur vanuit mijn eigen ervaring geschreven en de toepassing daarvan is geheel voor eigen risico.

Geïnteresseerd in samenwerken met Eet goed, voel je goed?
Leuk! Mijn blog wordt maandelijks bezocht door ruim 135.000 unieke bezoekers. Op Facebook heb ik momenteel 9.500+ volgers en deze aantallen nemen nog altijd toe. Dus als je een product, webwinkel of dienst hebt die aansluit op het lezerspubliek van Eet Goed, Voel je Goed, neem dan contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden.

Eet Goed Voel je Goed heeft met de volgende bedrijven al succesvol samengewerkt: Uitgeverij De Banier, Gezonde Noten Kopen, Gekruid, Boerenkaas Online, Kitchen&More, Puur Mieke, Biologische Toko

Zorg er a.u.b. voor dat je e-mailadres correct is zodat mijn antwoord goed aankomt.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...